начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

ПОМОЩ,LEX–овци,обърнете внимание(Проблем с електронния ДВ)

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПОМОЩ,LEX–овци,обърнете внимание(Проблем с електронния ДВ)

Мнениеот justus » 16 Апр 2004, 04:53

Привет на екипа на Лекс!
Идеята за разпространение на ДВ по e-mail е страхотно улеснение(ако не беше само съдържане на линкове,а можеше наистина да изчетеш съдържанието и offline,когато ти е удобно),но дори и така,имам неприятен проблем–след получаването на първите 2 броя след абонирането ми,започнах да го получавам в невъзможен за четене вид.Пробвах какви ли не encoding–и,но не би....
Писах няколко мейла до Вас,но уви–ни дума,ни вопъл,ни стон,а вестникът продължава да идва нечетим.Даже не мога да спра абонамента(получавам го и на адрес не в lex.bg),защото не мога да разчета къде е линка за отказ от абонамент.
Моля,помогнете,ако няма начин да да го получавам четим,поне да го откажа!
justus
Младши потребител

Re: ПОМОЩ,LEX–овци,обърнете внимание(Проблем с електронния Д

Мнениеот justus » 16 Апр 2004, 16:33

Господин Жеков,
Благодаря за бързия отговор,но явно не съм била точна–със сигурност проблема не е в моя компютър,тъй като след като се абонирах,получих на 2 пъти броеве на ДВ в чудесно състояние,които съвсем нормално се четяха.След това обаче започнах да ги получавам в описания нечетим вид,и то и на двата адреса,на които съм се абонирала.
Що се отнася до прекратяването на абонамента–за адреса ми в lex.bg вече съм го направила именно по начина,по който Вие описвате,но проблемът виси за другия ми адрес,който не е lex–овски.
Всъщност,би ми се искало да не се лишавам от тази Ви услуга,и това е поводът,по който писах за помощ,ако може да се отстрани проблема.Едва ако това е невъзможно,моля дайте съвет как да закрия абонамента си в не lex–овия си адрес,който трупа нечетими броеве на ДВ.
И като става дума за адреси–имам и друг голям проблем с адреса си в lex.bg–непрекъснато от него се изпращат някаки писма,които аз не съм писала до адреси,които не са ми известни,и получавам купища празни и заразени с вируси такива,както и отчети,също и,че от моя адрес са изпратени вирусни писма.Няколко пъти сменях парола,компютърът ми е чист от вируси,но това продължава.Ето и в момента,в който Ви пиша даже,за 10 минути получих 9 такива писма.ПОМОЩ!
Благодаря.
justus
Младши потребител

Мнениеот Begemot » 18 Апр 2004, 16:11

Тез писъмца в общи линии нямат нищо общо със "стерилността" на твоя компютър! Има едни такива досадни червейчета напоследък - разпращат писма с ТВОЯ адрес от съвсем други компютри (на които машини този адрес фигурира в адресната книга). Така, че просто ще трябва да изчекаш търпеливо всичките ти познати да си изчистят компютрите, а за момента единственото, което можеш да направиш е да триеш наред. Толкоз относно вирусната лекция.
Относно ДВ в нечетим вид може да се направи доста извън смяната на кодировката, включително да си направиш поща специално за него, да си сложиш друг браузър и т.н. Просто трябва да хванеш за ушите някой познат с разширени технически познания и да не му позволяваш да става от компютъра докато не оправи проблема. Черпеното с бира на въпросното лице само би ускорило процеса, но съществува риска от влошаване на резултата, тъй че черпенето трябва да се основава на принципа на тоягата и моркова - касата (бурето) да се връчат на експерт-консултанта за свободна употреба едва след приключване (успешно) на дадената задач. По втората тема също толкоз!
Дано съм бил поне ей толкоз (------) полезен.
Ваш консултант кот Бегемот
Begemot

Мнениеот donna2 » 18 Апр 2004, 16:18

SpyBot , Norton Antivirus, NcAfee Antispam

може да използва горните програми -първата е против разни шпиони ,които ти разгласяват пощата по света и получаваш разни писма,втората е против вируси ,а третата е против нежелана поща
donna2
Потребител

Мнениеот donna2 » 18 Апр 2004, 16:19

free.techno-link.com- може да се намерят на тоя адрес
donna2
Потребител

Назад към Общи дискусии