начало

Проф. Пенчо Пенев събра десетки именити юристи със записките от работилницата на живота си Проф. Пенчо Пенев събра десетки именити юристи със записките от работилницата на живота си

Риби за добашен любимец?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Риби за добашен любимец?

Мнениеот imanolov » 26 Мар 2020, 15:24

Здравейте, наскоро смених жилището и сега обмислям какъв домашен любимец да си взема. Преди имах куче, но грижите покрай него за повече от това, което търся за момент, и за това не е вариант за мен да имам отново куче. За момента съм се спрял на аквариум, за това ще помоля, който е имал някакъв опит с тях да сподели мнение. Трудно ли се поддържат? Какво се случва ако се наложи някакво преместване? Общо взето каквито и да са подрожности около притежаването на аквариум.

Благодаря предварително!
imanolov
Нов потребител

Re: Риби за добашен любимец?

Мнениеот katerinakuch » 26 Мар 2020, 19:29

Попитайте за съвет специалистите от магазина, които ще Ви го продадат. Със сигурност знаят най-добре!
katerinakuch
Активен потребител

Re: Риби за добашен любимец?

Мнениеот admin » 31 Мар 2020, 13:32

Господа, ако ще ползвате greyhat практики за СЕО на сайтове за аквариуми в нашия форум - сбъркали сте адреса :)
Освен това - на вас ви отнема известно време да се регистрирате и да напишете постовете си. Модераторите и администраторите трием с няколко клика на мишката.
Готови сме да се състезаваме :)
admin
Младши потребител

Назад към Общи дискусии